Stimate prieten,

Daca simti cateodata ca te-ai saturat de zbuciumul cotidian...
Daca iti doresti liniste, pace interioara, implinire...
Daca intuiesti ca in viata aceasta sunt anumite lucruri esentiale care iti scapa...
Daca vrei sa stii, pana la urma, care este rostul tau pe Pamant...

...atunci, cu siguranta, ti-ar prinde bine sa citesti ceva deosebit.
Este vorba de 2 carti care, poate, nu iti vor oferi raspunsuri la liniuta pentru intrebarile tale, dar care cu siguranta iti vor furniza o doza consistenta de intelepciune, optimism si bucurie interioara. Si asta inseamna enorm.

Asadar:


1.Sub privirile sfintilor zilei”

Cartea Sub privirile sfintilor zilei a parintelui Ioan-Tiberiu Visan reuneste articolele publicate de acesta, zilnic, timp de peste 1 an, in ziarul pitestean “Curierul Zilei”. In fiecare zi, un articol. In fiecare zi, o “tableta” nu numai instructiva, ci si calauzitoare pentru fiecare credincios, ca o binecuvantare, fie si indirecta.


Iata un scurt extras din aceasta carte:

"(...) Domnul i-a scos mai intai in cale un om ce taia lemne, intocmindu-si o sarcina imposibil de carat. In mod nefiresc, in loc sa micsoreze greutatea, el ii adauga mereu mai multe vreascuri. Apoi, i-a aratat un om ce scotea apa dintr-un put si – culmea absurdului – o turna intr-o cada sparta, incat apa se intorcea de unde venise. Si, in sfarsit, i-a aratat un om ce incerca fara succes sa intre, calare pe un cal, prin usa micuta a unei biserici.


I-a talcuit in felul urmator faptele: primul este cel ce pacatuieste si greseste zilnic, dar nu se marturiseste niciodata, incat mareste neincetat multimea faradelegilor sale. Al doilea este omul care face multe fapte bune, nerenuntand totusi la pacatele si obiceiurile rele. Iar al treilea este cel ce face binele doar din mandrie, de dragul de a-si forma o idee placuta despre el insusi.


Concluzia este urmatoarea: «Se cuvine fiecaruia ca in curatenie sa isi castige faptele bune, pentru ca sa nu se osteneasca in zadar.» (...)"


Este suficient, de altfel, sa citam cateva titluri din acest volum ca sa ne dam seama de subtilitatea, dar si de forta cu care gandeste parintele-scriitor pe teme extrase fie din traditii, fie din teologia ortodoxa, fie din experienta sa pastorala, fie pur si simplu din viata obisnuita:

• “Sapunurile parfumate nu ajuta la igiena sufletului”  
• “Am renuntat la taierea capetelor. Acum sucim mintile!”
• “Nu astepta ziua in care groaza iti va schimba in bine viata!”
• “E o deosebire esentiala intre a te ruga si a vorbi”
• “Gandeste-te cum iti faci averea”
• “Examenele de taina ale vietii”
• “In ziua de astazi, murim de dragul obiectelor”
• “Dumnezeu nu si-a propus sa ne domine prin amenintare”

Pret: 31.5 lei (TVA inclus)

2. “Micul ghid al bunului crestin”

Care sunt regulile si obiceiurile bisericesti la cununia religioasa, la botez, la inmormantare?
Cand se poate face sfestanie in casa?
Cine poate fi nas si ce indatoriri crestinesti are?
Ce trebuie sa pregatim pentru sfintirea locuintei?
Cand se fac parastasele si care e folosul lor?
Ce este si ce nu este permis in biserica?

Un bun crestin trebuie sa stie toate aceste lucruri.
Iar sursele pentru aflarea raspunsurilor sunt multe: Biblia, Cartea de rugaciuni, Ceaslovul, Psaltirea, Vietile Sfintilor, Calendarul bisericesc, Proloagele, Catehismul, Patericul. Dar cum si cand sa stai sa le citesti pe toate? Cand, daca acum esti prins/a intre serviciu, casa si familie? Cand?

De la aceasta intrebare a plecat ideea realizarii cartii Micul ghid al bunului crestin, un indrumar complet al cutumelor bisericesti realizat de Pr. Lector Dr. Gheorghe Holbea, Prodecan al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti.

Pr. Lector Dr. Gheorghe Holbea este coordonator de lucrari, cursuri si seminarii la disciplinele Teologie Dogmatica, Dogma si spiritualitate ortodoxa si Teologi ortodocsi contemporani; este consilier patriarhal - sectorul teologic-educational al Patriarhiei Romane si reprezentant al Patriarhiei la diferite congrese si simpozioane.

Micul ghid al bunului crestin are la baza invataturile unor pastori de suflete cu har precum: Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Galeriu sau Parintele Arsenie Boca. Parcurgand acest ghid:

• Vei sti cum sa procedezi
• Nu te vei mai simti stingher in Biserica
• Vei incepe sa intelegi randuielile crestin-ortodoxe si vei sti cum sa te comporti
• Te vei simti impacat cu tine insuti
• Vei fi mai aproape de Iisus

Pret: 31.5 lei (TVA inclus)

Asadar, daca simti ca ai nevoie de un pic de hrana pentru suflet si de o mica indrumare spirituala pentru a fi cu adevarat implinit si fericit, iti recomandam cu toata caldura oricare dintre cele 2 aparitii editoriale de mai sus.

Sau poti comanda intreaga Colectie Spiritualitate la pretul de doar 54,60 TVA inclus, pret redus de la 63 lei!

Vei avea parte de o lectura absolut incantatoare!


Garantie: 30 de zile, timp in care lucrarea poate fi returnata, cu inapoierea prompta a sumei achitate
Cu prietenie,
Adina Vasilache
Coordonator Departament Editorial


Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 150 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna noiembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 150 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.